نـابــــــ "بیداری اندیشه "

یا حسین فرماندهی از آن توست ...

من مصیبت زده حسینم


محرم فرصت خوبیست تا در عمل سبک زندگیمان مشق مبارزه با یزید نفس خویش نماییم  و لبیک گوی حسین زمانه مان باشیم!

حسینی یا یزدیدی بودن ، حق یا باطل مسئله این است که یا راه حق را بپیماییم یا راه باطل و راه میانه ای وجود ندارد، حال انتخاب با ماست که حسینی بودن را سرلوحه خویش قرار دهیم یا خدای ناکرده یزیدی بودن را ....

امامی قرن هاست منتظر ماست تا اصلاح شویم و برگردد ز میان امت خویش و با اعمال و کردارمان اهل کوفه نباشیم که ندای هَل مِن ناصر یَنصُرنی حسین زمانمان را با لقلقه زبانمان جواب دهیم و در عمل در لشکر یزید نفس مان باشیم ...

همان طور پروردگار در کلام الله می فرماید : " آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ" ایمان بیاورید و عمل صالح انجام دهید ما نیز بایستی همان گونه که ارادت و علاقه به اهل بیت علیه السلام پیدا نموده ایم در عمل  سبک زندگیمان منطبق با هم رهی اهل بیت علیهم السلام باشد تا رستگار شویم ...


تعجیل در فرج قلب و قطب عالم امکان حضرت مهدی ارواحنا فداه حذف حداقل یک گناه و خودسازی + جامعه سازی و صلوات

سلامتی و طول عمر امام امت- امام خامنه ای روحی فداه صلوات

لطفا بسیار تمنای دعا در ایام عزای ارباب


۳ نظر ۴ موافق ۰ مخالف

روزگارم بی تو خزان است ...


از کوچه پس کوچه های دلم یکی صدا می زند مرا
سر بر میگردانم چیزی نمی بینم جز خاطراتی سوخته را
خاطراتی از جنس کودکی و نوجوانی را
 و به برگ های خزان خیره می شوم و می پرسم
چرا نگار من بعد از خزانش بهارش را به دیده نخواهم دید!؟
 اما بهار شما را چند صباحی دگر خواهم دید!؟
 آن هم نه یک بهار بلکه بهاران بهارن و بهاران بار ...

خزان همیشه برایم تداعی گر دوران کودکی و فصل ناب مدرسه هاست، اما حال اولین پاییزیست که دوست کودکی هایم، خواهر مهربانم، دختر عموی عزیزم نیست در کنارم و پاییزی به تلخی خواهم گذراند :(

"شادی ارواح طیبه شهدا، امام شهدا و تمامی اموات شیعه بلخص دختر عموی نازنین ام فاتحه و صلوات"





پ ن : تعجیل در فرج قلب و قطب عالم امکان خودسازی و جامعه سازی+ حذف حداقل یک گناه و خودسازی
سلامتی و طول عمر امام خامنه ای صلوات


تمنای دعا
دل نوشته از زهرا_ بیداری اندیشه
۳ نظر ۲ موافق ۰ مخالف

کاندیداتوری احمدی نژاد آری یا خیر!؟

متن فرمایشات امام خامنه‌ای در جلسه درس خارج فقه امروز، ٥ مهر ١٣٩٥:


دنباله‌ی حدیث قبل از جناب ابی‌حمزه‌ی ثمالی از حضرت سجاد (سلام الله علیه) که فقراتی از این حدیث را در روزهای قبل خواندیم. «إن زکی خاف ما یقولون»


حالا قبل از آنی که این فقره را عرض بکنم؛ این تذکر را، توجه را بدهم که از مطلبی که ما دیروز در ذیل این فقره‌ی قبلی گفتیم مثل اینکه سوءبرداشت شده، بعضی‌ها سوءتلقی کردند. خب حالا سوءبرداشت فی‌نفسه چیز مشکلی نیست. لکن وقتی که این منتهی بشود به بگو و مگو و بخصوص در این فضای مجازی و این یک چیزی بگوید، آن یک چیزی بگوید، مایه‌ی کدورت و دل‌چرکینیِ برادران مؤمن از یکدیگر بشود آنوقت این چیز بدی است. بنده‌ی حقیر که این همه اصرار دارم بر وحدتِ قلوب و حرکت در مسیر واحد و اتحاد نیروهای کشور، بخصوص نیروهای مؤمن و انقلابی، خدای نکرده یک چیزی آدم بگوید که مایه‌ی اختلاف بین نیروها بشود این را به خدا پناه می‌بریم. نباید این چیزها را مایه‌ی اختلاف قرار داد.


خب بله، یک نفری، یک آقایی آمده پیش من، من هم به ملاحظه‌ی صلاح حال خود آن شخص و صلاح حال کشور به ایشان گفتم که شما در فلان قضیه شرکت نکنید. نگفتیم هم شرکت نکنید، گفتیم صلاح نمی‌دانیم ما شما شرکت کنید. این را گفتیم. خب یک چیز عادی است. انسان بایستی آن چیزی را که می‌بیند و می‌فهمد و فکر می‌کند که به نفع برادر مؤمن‌اش است باید به او بگوید دیگر. ما هم اوضاع کشور را خب، غالباً بیشتر از اغلب افراد آشنا هستیم. آدم‌ها هم، بخصوص آدم‌هایی که صدها جلسه با ما نشستند و برخاستند بیشتر و بهتر از دیگران می‌شناسیم. با ملاحظه‌ی حال مخاطب و اوضاع کشور به یک آقایی انسان توصیه می‌کند که آقا شما اگر توی این مقوله وارد شدید این دو قطبی در کشور ایجاد می‌شود. دو قطبی در کشور مضرّ است به حال کشور. من صلاح نمی‌دانم شما وارد بشوید. بله، این چیز خیلی مهمی که نیست. این یک چیز خیلی طبیعی است، خیلی ساده است. بله، ما این توصیه را به یکی از آقایان، به یکی از برادران کردیم. خب حالا این مایه‌ی اختلاف بشود بین برادران مؤمن، یکی بگوید فلانی گفته، یکی بگوید نگفته، یکی بگوید چرا پشت بلندگو نگفته؟ خب حالا این هم پشت بلندگو. 


دشمنان هم که گوش خواباندند استفاده کنند. ببینید، حواستان جمع باشد. خب به رادیوی «فردا» یا رادیو‌ی «بی‌بی‌سی» چه ارتباطی دارد این قضیه؟ می‌پردازند، بحث می‌کنند، تحلیل می‌کنند، علت چیه، چرا گفتند، این چیست معنایش؟ این معنایش این است که دشمن می‌خواهد استفاده کند. ما چه کار باید بکنیم؟ ما باید نقطه‌ی مقابل دشمن حرکت بکنیم.

یعنی مطلب خیلی عادی است، همین‌طور که بنده عرض کردم. خب شما برادر مؤمن من هستی. یک چیز را مصلحت شما می‌دانم، می‌گویم به شما. این اشکالی که ندارد ظاهراً. چیز خوبی است. لازم هم هست شرعاً. لازم هم هست خیرخواهی. «النّصیحة لِلمُؤمنین» یا «لِلإخوةِ المُؤمنین» یا «لأئمة المؤمنین» در همه‌ی صور. این یک چیزی خوبی است دیگر. انسان باید نصحیت کند. نصحیت یعنی خیرخواهی. من به جنابعالی که مثلاً آقای آشیخ عبدالعالی اسمتان است من باب مثال علاقه‌مندم. می‌دانم شما اگر وارد این مقوله شدی به ضررت است. به ضرر کشور هم هست. به شما می‌گویم وارد نشو. نمی‌گویم هم وارد نشو. امر و نهی نیست. حالا بعضی گفتند آقا دستور دادند، امر کردند، نه، گفتیم صلاح نمی‌دانیم. من صلاح نمی‌دانم. این چیز خوبی است. این چیز بدی نیست.


اینی هم که حالا بگویند که فلانی [رهبری] تحت تأثیر زید و عمرو و بکر و ... است؛ نه، این حرف‌ها چیه؟ بنده از زید و عمرو و بکر و اینها هم بیشتر اطلاع دارم، هم انگیزه بیشتر دارم. آنچه که واقعاً  مصلحت باشد، آنچه که مصلحت بدانم بینی و بین‌الله، ما باید به خدا جواب بدهیم. یکی از دعاهایی که دائماً باید امثال بنده و شما بکنیم این است، «وَاسْتَعمِلْنی لِما تَسْألُنی غَداً عَنه» فردا از ما سؤال می‌کنند. چرا فلان چیز را گفتید، چرا نگفتید. از نگفتید هم سؤال می‌کنند. فقط از گفتید نیست. چرا فلان کار را کردید، چرا نکردید. از نکردید هم سؤال می‌کنند. بنابراین نه، ما این فقره‌ای که دیروز معنا کردیم ناظر به این قضیه اصلاً نبود. داشتیم حدیث را معنا می‌کردیم مثل اینکه امروز هم حدیث را معنا می‌کنیم. آن قضیه هم همینطور است که عرض کردیم. بین برادران مؤمن اختلاف سر این چیزها هیچ مصلحت نیست. شما یک چیزی بگویید، آن یک چیزی بگوید. آن یک چیزی بگوید. یک نفر سومی هم منتظر باشد، به مجردی که شما با هم دعوا کردید، او بیاید از میانه سود خودش را ببرد؛ بردارد ببرد. اینها را باید مراقب بود. امروز کشور به اتحاد نیروها احتیاج دارد. بخصوص نیروهای مؤمن. نیروهای پای کار. سعی کنند از این چیزها اختلاف بوجود نیاورند.



پ ن1 : فصل الخطاب ولی امر مسلمین هست و با این فرمایش تکلیف دکتر احمدی نژاد مشخص شده و تکلیف مانیز برای برچیدن غربگرایی و عدم استحاله انقلابمان طی این چند سال معرض تر شده هست .. 


پ ن 2 : به قول جناب مهدی محمدی : فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی "فصل الخطاب" است. "فصل الخطاب" یعنی پایان بحث، و عمل به حجت؛ نه آغاز مجادله، مصادره به مطلوب و قیل و قال. اکنون برای کسی در پی عمل به تکلیف است، تکلیف روشن است و برای کسی که نیست هم، همچنین. این بحث ها را باید پایان یافته تلقی کرد؛ اینکه از این به بعد چه می شود به بسیاری عوامل بویژه رفتار خود آقای احمدی نژاد بستگی دارد. مهم این است که همه، درباره آن سوی دیگر داستان، یعنی پایان دولت غربگرا در ایران متفق شوند.


۱ نظر ۱ موافق ۰ مخالف

باز هم اول مهر آمده بود


🔸به مناسبت اول مهر و آغاز هفته ى دفاع مقدس
🔸 سروده اى از مرحوم قیصر امین پور

باز هم اول مهر آمده بود؛
و معلم آرام، اسم ها را می خواند:
ــ اصغر پور حسین!
پاسخ آمد: حاضر!
ــ قاسم هاشمیان!
پاسخ آمد: حاضر!
ــ اکبر لیلازاد!
ــ ….
پاسخش را کسی از جمع نداد.
بار دیگر هم خواند: اکبر لیلازاد….
پاسخش را کسی از جمع نداد….
همه ساکت بودیم؛
جای او این جا بود؛
اینک اما، تنها
یک سبد لاله ی سرخ، در کنار ما بود…

لحظه ای بعد، معلم سبد گل را دید
شانه هایش لرزید…
همه ساکت بودیم
ناگهان در دل خود زمزمه ای حس کردیم؛
غنچه ای در دل ما می جوشید،
گل فریاد شکفت…

همه پاسخ دادیم:
ــ حاضر! ما همه اکبر لیلازادیم….
ما همه اکبر لیلازادیم….
ما همه اکبر لیلازادیم....


پ ن : شادی روح شهدا و امام شهدا فاتحه + صلوات

۳ نظر ۳ موافق ۰ مخالف
درباره من
امام علی (ع):
هرکس به وقت یاری رهبرش در خواب باشد؛
زیر لگد دشمن بیدار می شود .(غررالحکم ص -422)

امام خامنه ای : بصیرت یعنی اینکه بدانیم :
شمری که از حسین (ع) سر برید ؛ همان جانباز صفین است که تا مرز شهادت پیش رفت .

شهید آوینی : اهل کوفه نبودن یعنی اینکه بدانیم:
""تا حسین (ع) نیامده ولی امر مسلم بن عقیل است...""


لبیک یا امام خامنه ای لبیک یا امام حسین (ع) است.
نویسندگان
پیوندها
طراحی شده توسط رضا